LEO

20  oktober  2016

 

Leo woont sedert kort in de opvang.  Gelukkig kwam hij de juiste lieve dame tegen die hem eten gaf maar omdat ze hem niet kon opvangen contacteerde ze CATDET.

We tasten elkaar nog een beetje af. Leo is lief maar op zijn hoede. Zijn gedrag laat vermoeden dat hij misschien wel slaag gekregen heeft.

De vrijwilligers en vrienden van CATDET stellen hem intussen op zijn gemak en hij loopt nu toch ook al nieuwsgierig rond in de ren.

Op flyers en aankondigingen wordt niet gereageerd.  Raar he dat zo'n kat plots uit het niets opduikt en dat niemand hem kent of wil.

Het moest me weer effe van het hart 

29 december 2016

Als je niet kan kiezen tussen twee poesjes waar er een klik mee is, wat doe je dan ? Je adopteert beiden !  Voor Leo en Silke werd het een echt kerstverhaal dank zij Chris en haar zoon, het nieuwe personeel van deze schatten !

27 maart 2017

Er woont ook een dominantje ten huize Chris en een  pijnlijke beslissing moest genomen worden.  De spanningen waren te groot en Leo kwam terug in de opvang . En dan wordt er iemand gestuurd die deze kanjer een warme thuis geeft. Waar hij heer en meester kan zijn !  Bedankt Paul . Leo vertrok naar zijn baasje op 1 april.